Onderzoeksplatform Opleiden Professionals

Het Onderzoeksplatform Opleiden Professionals (OOP) organiseert op 10 maart 2017 in Leiden hun tweede bijeenkomst over onderwijspedagogisch onderzoek in Hoger Onderwijs.

Dit onderzoeksplatform is een samenwerking van het Kenniscentrum Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen (Odisee) en de hogeschool Leiden. Ruben Debusschere en Hans Van Crombrugge trekken het platform vanuit het kenniscentrum vanwege hun betrokkenheid bij het onderzoekproject ‘Professionele identiteit en normatieve professionalisering van de gezinswetenschapper’.

Call for workshops

Het doel van deze bijeenkomst is het uitwisselen van ideeën en het leggen van contacten aan de hand van workshops door en met leden van het platform. Daarom nodigen we u uit om concrete voorbeelden van lopend of recent afgerond onderzoek - m.b.t. professionaliteit, professionele identiteit, en de rol van opleidingen - uit te werken in een workshop (45 à 60 minuten) die u tijdens de bijeenkomst zou willen verzorgen. Als u interesse hebt om een voorstel in te dienen (deadline 10/02/2017), kan u de oproep met verdere info hier vinden.

Meer informatie

>> Lees hier het verslag van de eerste bijeenkomst Onderzoeksplatform Opleiden Professionals

Share it now!
Datum 
vrijdag, 10 maart, 2017 - 09:00 tot 17:00
Organisatie 
Contact 
Ruben Debusschere

Telefoon: 02/240.68.40
E-mail: ruben.debusschere@odisee.be
Locatie: Campus HIG, docentenlokaal

Share it now!

© Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen